Uiltjes

 

 

Welkom in de uilenklas!

 

Samen werken we heel fijn om later wijze uiltjes te worden.

We maken elke week ons contractwerk, maken al wat schrijfoefeningen, leren, zingen, dansen, spelen en genieten er op los! We proberen van elke dag een fijne dag te maken. Verder leren we ook al een beetje Frans met Pistache, een leuke muis die met haar koffer langs komt. Hij  vertelt verhaaltjes, speelt spelletjes met ons  en zingt ook liedjes. Hij heeft ook een leuke cd-rom met verhaaltjes en spelletjes.

We hebben ook heel wat hoekjes in de klas waar we veel kunnen ontdekken, knutselen,  experimenteren en vooral samen spelen. Die veranderen wel eens naargelang het thema. Aan fantasie is er bij ons geen gebrek!

Met ons keuzebord kan je kiezen uit een hele boel speelwerkplekken. Je vindt er bijvoorbeeld een poppenhoek, verkleedhoek, winkel, constructiehoek, autohoek, spelletjeshoek, puzzelhoek, boekenhoek, knutselhoek, tekenhoek, schildershoek, letter- en cijferhoek, werkhoek voor contractwerk, kleine poppenhuis, …

Het is echt wel gezellig druk bij ons! We werken heel hard… Maar geen nood, we nemen ook de tijd om uit te blazen en rustig van elkaars gezelschap te genieten in een gesprekje of tijdens een fijn boek.

Altijd welkom in ons klasje!
liefs,
juf Caroline en de uiltjes