3de leerjaar A

Beste,

Ziezo, nu onze 25ste lessenaar is bijgezet, is de tijd aangebroken om over onze klas”wat” meer te weten te komen!

Vooreerst hartelijk welkom aan Naomi die er op 1 sept.’10 bijkwam én aan Hoshang die ons vrijdag 17 sept.’10 vervoegde. Nu tellen we dus 25 enthousiaste leerlingen én 2 leerkrachten. Aangezien juf

Geertrui ook nog in het 1ste leerjaar actief is,staat zij elke maandag en dinsdag paraat in het 3de lj.

Juf Hilde is er dan altijd op donderdag en vrijdag en de woensdag zijn de juffen er om de beurt.

Wij zullen met onze klas regelmatig op uitstap gaan in functie van de lessen, zo wordt dé uitstap van het schooljaar uiteraard ‘onze zeeklassen’! Dit jaar gaat deze toffe jodiumweek door van ma.2 mei’11 t.e.m.vrij.6 mei’11. Zet die data dus maar al in ’t groot op jullie kalender! En omdat daar ook veel gefietst zal worden, oefenen we dat regelmatig samen. Zo nemen we nu donderdag, 23 sept.’10 ook fietsend deel aan de veldloop in het stadspark van Aalst.

Hopelijk rekenen onze 15 meisjes en 10 jongens ook graag, want dit schooljaar doen we dat al tot 1000!

Pistache komt ook weer op bezoek om ons op een leuke wijze (met videofilmpjes, liedjes op CD,…) Frans te leren. Hij brengt zelfs een nieuw vriendje mee! Wie? Dat verklappen we nu nog niet hoor!

Net zoals we al de rest van  onze leuke activiteiten nog niet verklappen, anders hoeven de 3de klassers niet meer naar de klas te komen als ze alles al weten, en dat zou jammer zijn!!!

Genieten jullie alvast van ons zomerkiekje, genomen op de vriendenbank onder onze plataan!