1ste leerjaar A

********volg onze klas via onze blog******** klik HIER

Hallo,

Welkom in 1A!

Wij maken van elke dag, een leuke dag! Samen met Leen en Rik leren we dagelijks nieuwe woorden of lettertjes. Dat kan soms best vermoeiend zijn, maar dat nemen we er graag bij.

We leren niet alleen lezen in onze klas, maar ook rekenen! We oefenen met getallen, kwadraatbeelden, rekenrekjes,… soms mogen we van de meester zelfs eens rekenen met snoep! Hihi!

In onze klas maken we ook graag tijd om te knutselen, te dansen en te zingen. Tijdens hoekenwerk spelen we allerlei leuke, leerrijke spelletjes. Daarenboven hebben we ook nog vier computers in ons lokaal. Daar mogen we aan werken tijdens hoekenwerk, de lessen rekenen, taal of wero. We hebben ook een digibord in de klas. Het is leuk als we daar mogen op schrijven. Soms doen we daar ook spelletjes mee!

Op woensdag gaat meester Yvan computerles geven. Dan komt juf Aimée bij ons in de klas. Pistache is er dan ook altijd bij. Dan leren we Franse woordjes, liedjes,…

Als Jefke wakker wordt, dan zijn er twee meesters in de klas. Jefke is onze klaspop. Tijdens de lessen schrift komt hij kijken of we wel netjes schrijven en of we ons potlood wel goed vasthouden. Dat is altijd grappig.

Willen jullie eens een kijkje komen nemen?
Dat kan! De deur staat altijd open!

Groetjes

De kinderen van 1A en meester Yvan

no images were found