giraffen

Welkom in de giraffenklas!

De giraffenclub bij juf Ilse Van Damme: Rayyane, Robbe, Roos, Lukas, Tine, Fleur, Maud, Arthur, Lander, Ruben, Ralph, Mads, Alicia, Gilles, Taïsa, Kenzie, Nils, Linte, Seraya.Wij zitten in de derde kleuterklas.

Samen met Raf de giraf  leren we al heel veel!

We maken elke week ons contractwerk,

We leren ook al wat schrijven met schrijfpatronen. Dit leren we samen met de koning, de koningin en het varkentje van “Ik pen”

We leren ook al een beetje Frans met Pistache, een leuke muis die met haar koffer langs komt. Hij  vertelt verhaaltjes, speelt spelletjes met ons  en zingt ook liedjes. Hij heeft ook een leuke cd-rom met verhaaltjes en spelletjes.

We hebben ook heel wat hoekjes in de klas waar we veel kunnen ontdekken, knutselen,  experimenteren en vooral samen spelen.

Onze hoekjes:

poppenhoek en verkleedhoek, winkel, mat met constructiemateriaal en auto’s,  spelletjeshoek met klein constructiemateriaal en gezelschapspelletjes, ook puzzelhoek ,  boekenhoek en  muziekhoek,  knutselhoek en plasticinehoek, tekenhoek, schilderhoek,  letter- en cijferhoek,  werkhoek voor doeblaadjes, doremi of knutselen, poppenhuishoek: deze kan aangepast worden in kasteelhoek, piratenhoek, kappershoek of Barbiehoek,  computerhoek, schrijfbord, lichtbak om tekeningen over te tekenen.

Hier in de giraffenclub zitten we dus niet echt stil! Tenzij we naar een verhaaltje luisteren en tijdens de gezellige kringmomenten.

Groetjes van Juf Ilse en alle giraffen!